Joëlla Oerlemans (Receptioniste)

Afwisseling, gastvrijheid, gestructureerd, hardlopen, muziekliefhebber

De duizendpoot

Receptioniste

Eigenlijk is de term ‘receptionist’ niet alles omvattend betreft de taken van Joëlla. Zij is onze creatieve duizendpoot.

Ik ontvang klanten, ondersteun bij de administratie, regel facilitaire zaken en houd onze website en social media kanalen bij. Die afwisseling maakt mijn werk erg leuk en uitdagend. Geen dag is hetzelfde! In mijn functie maak ik dankbaar gebruik van mijn opleiding Commerciële Economie. Ik heb de richting IEMES gevolgd, wat staat voor International Event, Music & Entertainment Studies. Die opleiding legt de nadruk op (online) marketing, nieuwe business modellen en entrepreneurship. Omdat mijn functie binnen Vogels Bouwmanagement heel breed is, kan ik hier echt mijn ei kwijt.

De sfeer bij Vogels is heel prettig. De lijntjes zijn kort en de organisatiestructuur is plat. Die fijne no-nonsense cultuur wil ik ook overbrengen op de klant. We willen dat een klant zich hier welkom voelt.

De duizendpoot in haar vrije tijd

 

Naast mijn werk bij Vogels ben ik fanatiek hardloper. Ik hoop binnenkort een halve marathon te kunnen lopen. Daarvoor ben ik al hard aan het trainen. Op zondag rent mijn vriend gezellig mee. Naast sporten ben ik reislustig, bezoek ik graag concerten en heb ik een collectie vinylplaten!