Lieke van der Zanden (office manager)

Alleskunner, frisse blik, vrienden & familie, reizen, passie

De frisse wind

Office manager

Een veelzijdige alleskunner die een uitdaging niet uit de weg gaat. Sinds begin 2017 ben ik werkzaam bij Vogels om Dennis te ondersteunen bij alle niet bouwgerelateerde zaken.

Marketing, sales, social media, evenementen, relatiebeheer en nog veel meer. Het behoort allemaal tot mijn taken. Met mijn horeca-achtergrond ben ik variatie en dynamiek gewend en dat komt in deze functie goed van pas. Binnen Vogels is er veel mogelijk, word ik vrijgelaten en uitgedaagd.

Omdat ik niet uit de bouwbranche kom, kijk ik anders tegen bepaalde zaken aan. Deze frisse blik en mijn buiten de lijntjes denken geeft Dennis weer nieuwe inzichten. Ik kom uit een ondernemersgezin en die kennis pas ik toe in mijn werk.

De frisse wind in haar vrije tijd

 

Misschien is wervelwind nog een betere benaming, want ik kan echt niet stilzitten. Mijn vrienden en familie zijn belangrijk en ik breng graag tijd met ze door tijdens een etentje of avondje in de kroeg. Daarnaast vermaak ik me ook prima in mijn eentje. Mezelf verbazen tijdens mijn reizen of afzien tijdens het fietsen van de Alpe d’Huzes doe ik beide met passie.