Vogels Bouwmanagement

Tips, nieuws en updates

Afstudeerder Jeffrey Geslaagd!

Tijdens zijn meewerkstage is het Jeffrey zo goed bevallen dat hij ook zijn afstudeerstage bij Vogels Bouwmanagement doet.Tijdens zijn afstudeerperiode heeft Jeffrey onderzoek gedaan naar het Bouwwerk Informatie Model (BIM). Vandaag studeerde hij af met een mooie 7,3 als eindcijfer.

Het onderzoek

Tijdens dit onderzoek heeft Jeffrey onderzocht op welke manier en met behulp van welk programma wij onze Revit-modellen het beste kunnen presenteren aan onze opdrachtgevers. Door dit te optimaliseren kunnen wij opdrachtgevers een goed beeld geven hoe een gebouw eruit komt te zien. Hierdoor creëren we voor de klant een duidelijker gevoel en beleving bij hun project.

Jeffrey aan het woord

Ondanks dat ik veertig uur per week aan mijn eigen onderzoek werk en daardoor een beetje op een ‘eilandje’ zit, heb ik veel aan mijn collega’s. De collega’s vormen een écht team, er heerst een fijne sfeer en ze staan altijd open voor vragen of overleg.

Naast mijn werk bij Vogels bestaat mijn leven uit voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Ik speel zelf bij SC ’t Zand en ben trainer van de B1 (nu Jo17-1 genaamd). Daarnaast voetbal ik in de zaal en ga ik met vrienden naar elke wedstrijd van Willem II.

Leave a Reply