Vogels Bouwmanagement

Tips, nieuws en updates

Collega in the Spotlight: Projectleider Ralph

Projectleider Ralph

Ontzorger | Werklustig | Gezin | IJshockey | Vrienden

Vandaag zetten we onze jarige projectleider Ralph ‘in the spotlight’. Ralph draait al heel wat jaren mee binnen Vogels Bouwmanagement, het langst van alle werknemers. Hij begon in 2004 bij ons en is dus al ruim 14 jaar werkzaam bij Vogels Bouwmanagement.

Ralph als projectleider

De langst werkende binnen Vogels en daardoor van alle markten thuis. Na mijn studie HBO Bouwkunde ben ik hier begonnen en niet meer weggegaan. Vanuit het tekenwerk ben ik gaan calculeren, vervolgens de werkvoorbereiding ingerold en nu ben ik projectleider.

De projecten die we bij Vogels uitvoeren zijn van klein tot groot en vanaf initiatief tot en met oplevering. Ik pak ze allemaal met beide handen aan. De opdrachtgevers zijn zowel zakelijk als particulier en deze diversiteit zorgt ervoor dat ik nog heel wat jaartjes mee kan.

Binnen een gestelde tijd en budget het project realiseren, ik zorg dat het geregeld wordt. De opdrachtgever ontzorgen staat hierbij centraal. Tijdens een traject zijn er ups, maar ook wel eens downs. De opdrachtgever mag en wil hier niet mee belast worden en wanneer deze helemaal tevreden is, is mijn missie geslaagd.

Vrijetijd

Als trotse vader van twee kinderen breng ik graag tijd door met mijn gezin. Mezelf echt uitleven kan ik met een ijshockeystick in mijn handen. Vroeger ijshockeyde ik op wedstrijdniveau. Nu is het nog puur voor het plezier en bekijk ik vanaf de tribune de topwedstrijden van de Trappers. De tijd die dan nog overblijft breng ik door met vrienden.

Bekijk HIER de pagina van Ralph.

Leave a Reply