Vogels Bouwmanagement

Tips, nieuws en updates

Dag van de Ondernemer: Dennis Vogels in de spotlight!

Vandaag, 17 november 2017 is het ‘Dag van de Ondernemer’. Een mooie moment om Dennis Vogels, eigenaar van Vogels Bouwmanagement eens in de spotlight te zetten. Het ondernemerschap vergt durf en doorzettingsvermogen en dat mag wel een keer benadrukt worden.

De ondernemers tip en spreuk van Dennis Vogels:

‘ZEG WAT JE GAAT DOEN EN DOE WAT JE ZEGT!’

Ondernemerschap: Het verhaal van Dennis Vogels.

Zware bakstenen sjouwen naar de metselaars en het puin in de kruiwagen laden en opruimen. Zo werd op 11-jarige leeftijd bij Dennis op zaterdag het fundament gelegd voor zijn carrière in de bouwwereld. Ik mocht vervolgens zelf timmeren en metselen, ging naar de MTS, werkte als calculator en later als projectleider bij een aannemer en in de avonduren studeerde ik om mijn aannemerspapieren te halen.

Toen mijn oud-collega, en voormalig compagnon, de vraag voorlegde om in te stappen in zijn bouwmanagementbedrijf hoefde ik niet lang na te denken. We deelden de mening dat er onvoldoende wordt geluisterd naar de wensen van de opdrachtgevers en wilde hier verandering in brengen. Vervolgens groeide ik door tot volwaardig partner en in 2012 kon ik het bedrijf overnemen.

           

Nog steeds haal ik heel veel voldoening uit het goed mogen en kunnen adviseren van klanten. Luisteren naar de wensen van de klant heb ik altijd erg belangrijk gevonden en is een grote drijfveer achter mijn ondernemerschap.

In het begin was het erg onzeker om te starten als zelfstandige, is er wel genoeg werk? Gelukkig bleek dit al snel geen probleem. Als bedrijf zijn we gegroeid van een klein naar middelgroot bureau. Hierdoor ben ik veel meer als procesmanager bezig. Dit geeft nieuwe mogelijkheden en uitdagingen.

Een groot voordeel van het ondernemerschap vind ik het zelf uitkiezen van werken die ik leuk en uitdagend vind. Ik kan echt mijn eigen koers varen. Mijn werk is min of meer mijn hobby en wanneer ik op een strandbed in de zon lig, borrelen grootse plannen op voor de toekomst.

Deze zie ik overigens erg positief. De markt trekt aan en wij zijn met al onze innovatie ontwikkelingen klaar voor de toekomst.

Als inspiratiebron noemt Dennis, Wil Versteijnen van GVT. Hij is altijd positief! Een spreuk van Wil Versteijnen die Dennis mooi vindt is ‘Beter snel beslist, dan de perfectionist die een afslag mist!’

      

Leave a Reply