Vogels Bouwmanagement

Tips, nieuws en updates

Laatste dag voor stagiair Stijn

Stijn heeft vandaag zijn laatste stagedag bij ons en dan zitten de 20 weken meewerkstage erop. Wij wensen je veel succes met het vervolg van de opleiding HBO Bouwkunde aan Avans Hogeschool in Tilburg en met je verdere loopbaan in de bouwwereld Stijn!

Stijn aan het woord

Van kleins af aan ben ik al bezig met dingen maken. Ik ben heel praktisch ingesteld en de studie MBO Bouwkunde was voor mij daarom een logische keuze. Vervolgens ben ik door gaan studeren aan het HBO en daar heb ik absoluut geen spijt van. Momenteel zit ik in mijn 3e jaar van de opleiding Bouwkunde en loop ik 20 weken stage bij Vogels Bouwmanagement. Tijdens deze meewerkstage heb ik mijn vaste taken en mag ik van elk onderdeel binnen het bedrijf proeven. Mijn sterke kant is het adviseren van klanten. Ik vind het erg leuk om met de klant mee te denken en samen tot de beste oplossing te komen.

Ik vind het ontzettend leuk om met mijn werk bezig te zijn en kan niet goed stilzitten. Doordeweeks ben ik te vinden op het kantoor van Vogels en in het weekend werk ik nog ergens anders. Gelukkig heb ik nog genoeg tijd om met mijn vrienden gezellige dingen te doen en op stap te gaan. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd ook graag aan klussen.

Leave a Reply