CON
TACT
Opgeleverd

Verbouwing opleidingskantoor Vollenhoven Olie

Van vaste klant Vollenhoven Olie hebben we de opdracht gekregen om het voormalige expeditie kantoor te verbouwen tot een opleidingskantoor
De uitstraling van zowel binnen als van buiten is aangepakt. De indeling is volledig gewijzigd en het gebouw is flink duurzamer geworden.
img 6780b

Extra info

Wij hebben de herindeling en plattegronden verzorgd, Hooper Architects heeft het interieur ontwerp gemaakt en I&E Projects heeft de uitvoering gedaan. Installatieadvies is gedaan door ons in samenwerking met W-Inst. Ook hebben wij de uitvoeringsbegeleiding verzorgd.

Betreft energieverbeteringen zijn er nieuwe aluminium kozijnen geplaatst met HR++ glas. Het gebouw is aangesloten op het warmte pomp systeem. Ventilatie van het pand gebeurd doormiddel van WTW (warmte terug winning). Ook is de spouwmuur voorzien van isolatie.

Meer